Monday, 2019-06-24, 12:53 PM

Welcome Guest | RSS

Креативноста е во нас децатаВо рамките на проектот „Промовирање на мултикултурализмот во образованието" во нашето училиште беше одржана манифестација „Рачни изработки" во која се реализираа работилници на изработки од разновиден материјал.


Изготвување на мапа на умот за темата „Растенија "Оваа слика е изработена од вредните детски рачиња, кои уживаа додека ја работеа на компјутерот.